Onze werkwijze 

Kies je voor een tuinontwerp van ROOTS dan kies je voor een persoonlijke benadering en een ambachtelijke werkwijze. Onze kennis van alle actuele trends weten wij toe te passen in een groen, duurzaam ontwerp. Met jouw input maken wij voor jouw tuin een droomontwerp. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met budget.  


In vier stappen

1. Voordat we beginnen met maken van het tuinontwerp, hebben we eerst telefonisch contact. Dit is om kennis met elkaar te maken en om de wensen te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend.

2. Vervolgens zullen wij bij je langs komen op locatie. Naast het opmeten van de tuin, zullen we gelijk kijken of de wensen mogelijk zijn. Ook krijgen we dan een beter beeld van de woning, omgeving en gezinssituatie. Op deze manier kunnen we echt een passend tuinontwerp maken. 

3. Hierna gaan we aan de slag met het maken van het tuinontwerp. Dit ontwerp wordt op schaal gemaakt, waardoor deze te gebruiken is als technische tekening voor de uitvoerende partij. Heb je zelf een hovenier die de tuin voor je gaat aanleggen of ben je hierin nog zoekende? Roots helpt je graag een geschikte partij te vinden.

4. Als het tuinontwerp klaar is, dan mailen wij deze met een uitleg en toelichting. Een aanpassing is uiteraard altijd nog mogelijk. Is het tuinontwerp helemaal naar wens? Dan sturen wij de factuur.


Neem hier vrijblijvend contact met ons op.